A Random Image
 


Home

Club info

Vaardagen

Evenementen

Parcoursvaren

Agenda

Onze vloot

Facebook

Youtube

Foto's

Films

Sponsors

Links

Contact

 


Club Info

Club Informatie

Geschiedenis:
Vaargroep DE KEMPEN is op 1 februari 1981 in Eersel opgericht. Aanleiding was een geslaagde modelbouwtentoonstelling, waarvan de initiatiefnemer met enkele deelnemers en geinteresseerden besloten samen in clubverband de scheepsmodelbouw in de regio te beoefenen en te promoten, wat tot op heden nog steeds onze doelstelling is. Het initiatief bleek aan te slaan en bleek op een gegeven moment, dankzij een Belgisch bestuurslid uitstraling te hebben tot in Antwerpen. Dit is inmiddels weer geschiedenis. Op dit moment wordt het clubterritorium begrensd door de steden Eindhoven, Sprundel, Turnhout en Weert.

Het Bestuur:

 
Voorzitter

John Lakwijk
Secretaris

Walter Verburg
Penningmeester

Erwin Verwilligen
Bestuurslid
Activiteiten commissie

Kees van Rijswijk
Bestuurslid


Casper van Mourik

 
 

Het bestuur bestaat uit voorzitter John Lakwijk ,penningmeester Erwin Verwilligen en secretaris Walter Verburg. Het bestuur wordt ondersteund door Kees van Rijswijk die zich inzet voor de evenementen en Casper van Mourik.

Verenigingsregister K.v.K. Eindhoven Nr. 17240063


Vergaderingen:
Elke eerste woensdag van de maand hebben we een clubavond in de Muzenval in Eersel (www.muzenval.nl). Deze begint om ongeveer 20.00u. Kom gerust eens een kijkje nemen wanneer je geinteresseerd bent!


Lid worden?
Bent u na het lezen van deze informatie geinteresseerd in onze vereniging? En wilt u lid worden? Stuur dan een email naar info@vaargroepdekempen.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! 

Sponsors van Vaargroep de Kempen,

  Wouters

Uw logo hierbij? Mail naar info@vaargroepdekempen.nl

Contact via: info@vaargroepdekempen.nl of +31 6 49 71 12 70