A Random Image
 


Home

Club info

Vaardagen

Evenementen

Parcoursvaren

Agenda

Onze vloot

Facebook

Youtube

Foto's

Films

Sponsors

Links

Contact

 


Evenementen

 Evenementen

Onze vereniging is in staat om op allerlei evenementen een bijna professionele presentatie neer te zetten. Wij zijn te gast geweest op (meerdaagse) internationale modelbouw shows, jaarmarkten, Wij zijn een van de vaste gasten bij de modelbouwshow in de Zeeland hallen in Goes. In 2011 heeft het eerste International Youth Modelboat Festival Holland plaats gevonden. Dit is een groot succes geworden. In 2012 heeft dit evenement wederom plaats gevonden. Dit was weer een groot succes.

Heeft u ook een evenement waarbij we kunnen laten zien wat (radiografische) scheepsmodelbouw inhoud? Dan hebben wij het volgende te bieden:
-
Presentatie van scheepsmodellen op tafels / marktkramen met prachtige fotowand als achtergrond.
-
Verplaatsbaar bassin van 12.5 bij 10.5 m ! Maarliefst 45.000l water plezier!! Dit bassin vervoeren we in 2 aanhangers en kunnen we vrijwel overal opbouwen waar de ondergrond maar vlak genoeg is en water aan- en afvoer is.
- Clubbootjes Onze vereniging heeft drie afstand bestuurbare bootjes waar tijdens evenementen publiek mee kan varen.

Wilt u meer informatie wat onze vereniging kan bijdragen aan uw evenement? Neem dan contact op met ons bestuur door een bericht te sturen naar info@vaargroepdekempen.nl

Voor een impressie van de evenementen verwijzen wij u graag naar de foto's

  

Sponsors van Vaargroep de Kempen,

  Wouters

Uw logo hierbij? Mail naar info@vaargroepdekempen.nl

Contact via: info@vaargroepdekempen.nl of +31 6 49 71 12 70